سلام وقت بخیر من یه سگ پیدا کردم توی باغای پشت خوتمون نمیتونست تکون بخوره و بهش اب و غذا دادم و به شکم و کمرش دست میزدم ناله میکرد باید چیکار کنم؟

سلام وقت بخیر

باید به دامپزشکی بیارینش و دامپزشک معاینه بکنه و سونوگرافی و آزمایش خون انجام که بشه دقیق تر تشخیص داد

یک امتیاز ثبت کنید
سلام من یه توله میکس پامرانین واشپیدر دارم بالا اورد امروز وبی حال افتاد حتی دهنش قفل شد الانم بی حاله چیکار ... سلام وقت بخیر اگر بی اشتها شده و غذا نمیخورد جهت سرم تراپی و ازمایش خون به دامپزشکی مراجعه بفرمایید.
سلام خسته نباشید سگ من ماده است ۱سالو۵ماهشه نزدیک ب ۱ماهوخورده ای هس ک شبا آلت تناسلی خودش لیس میزنه له له ... سلام وقت بخیر، باید معاینه شود و اقدامات لازم مثل ازمایش خون و.. انجام شود تا تشخیص قطعی داده شود.
با سلام. توله سگ حدودا دوماهه اشپیتز پامر امروز صبح گرفتمش و حدود ساعت ۳ بعدازظهر بهش مقدار کمی استخوان کاملا ... سلام وقت بخیر، به توله سگ ها نباید استخوان بدهید هنوز توانایی هضم و جذب استخوان براشون سخت هست و حتی ممکن هست ...
سلام خسته نباشید ببخشید سگ من از دیروز سه بار استفراغ سفید رنگ مایع کرده و هیچی نخورده فقط بعضی وقتها آب میخوره ... سلام وقت بخیر ۲۴ ساعت بهش ناشتایی بدید هم آب و هم غذا مقداری یخ فقط در جلوش بذارید بعد از ۲۴ ساعت هم با حجم ...