سلام وقت بخیر من یه سگ شیتزو ۳ ساله دارم دیروز جایی گذاشتمش و پیش چندتا سگ دیگه بود که همه سالم بودن مطمئنم. ولی مثل اینکه غذا نخورده و استفراغ شدید داشته ولی بعد استفراغ چند ساعت بعد غذا خورده غذاشم فقط مرغ بوده امروز طرفای بعد از ظهر مدفوعش اسهالی بود ولی نه زیاد رفته رفته فاصله‌ بیشتر شد بعد دیگه قطع شد بهش غذا دادیم ابم خودش میخوره اشتها هم داره فقط مدفوعش خیلی خیلی رقیق و همراه تکه های غذاعه.. احتمالش هست پاروا باشه؟ بی‌حالی و.. نداره خونی هم نیست

سلام وقت بخیر

با توجه با مواردی که فرمودید ، و اگر واکسن هاش رو هم به موقع تزریق فرمودید ، احتمال پاروو کم هست
احتمال یه غذایی خورده که گوارش رو به هم ریخته
اگر در ۲۴ یا نهایتا ۴۸ ساعت آینده بهتر نشد به دامپزشک مراجعه نمایید

یک امتیاز ثبت کنید
من سگم نژادش شیتزو مالتیزه یه سالشه چشاش خیلی آب میده و جلو چشاش قرمز میشه براس پد مخصوص چشم گرفتم درست نشد ... سلام وقت بخیر عفونت چشم و پلک ها انواع مختلفی داره و معمولا اسپری تجویز نمیشه باید توسط دامپزشک علت اولیه ...
سلام سگ من از صبح ادار و مدفوع نکرده و هر چند دقیقه میره که دستشویی‌کنه‌ولی نمیتونه و زور میزنه و استفراغ ... سلام وقت بخیر، جهت تشخیص دقیق نیاز به سونوگرافی و رادیولوژی دارد، لطفا به دامپزشک مراجعه بفرمایید
سلام من سگم تازه ۲۰ روزه که عمل کرده و بخیه های او کشیده شده ولی فکر کنم جای یکی از بخیه ها باز شده جدیدا میخواستم ...
من نزدیک دوماه سگمو موقت فرستادم پناهگاه رفتم تحویل بگیرم پوست استخوان شده بود دور سیاهی چشاش رنگ آبی نفتی ... سلام باید حتما ویزیت شود و شرایط بالینی حیوان بررسی شود تا تشخیص صحیح بدهیم