سلام وقت بخیر من پرندم رو بردم دکتر بهش دارو داده و اینا رو نمیدونم باید دااخل ابش بریزم بخوره یا ب صورت قطره ایی داخل دهنش بریزم میشه لطفا راهنمایی کنید یه دارو داره صبح یک قطره داروی دوم روزی یک قطره عصر داروی سوم یه قطره صبح یه قطره عصر ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام وقت بخیر

با توجه به اینکه نام داروها را ذکر نکرده اید نمی‌توانیم مشاوره مناسبی ارائه بدهیم.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقت بخیر عروس هلندی ما هر چند روز یه عدد تخم گذاری کرد ما براش لونه تهیه کردیم الان درست روی تخمها نمیخوابه ... سلام وقت بخیر پرنده بنا به غریزه متوجه می‌شود چگونه تخم‌ها را مدیریت کند و احتمالا برخی از تخم‌ها ایراد ...
ملنگوی ما یکم از پودر قرص نوافن خورده ممکنه خطرناک باشه؟ چی بهش بدم که حالش بد نشه؟ اگر چه اتفاقی افتاد ببرمش ... سلام وقت بخیر بهش ماست پروبیوتیک یا قرص ذغال فعال بدهید، اگر ضعف، گیجی، بی تعادلی و تهوع داشت به دامپزشکی ...
سلام یه بلبل دارم خیلی کوچیکه فک کنم ۲ هفتشه نهایت چی بهش بدم بخوره بهتره؟ سلام وقت بخیر ارزن، کتان، دانه‌های ریز، دان پلت بسیار ریز، میل‌وُرم و غذای ترکیب حشرات
سلام من یه اردک دارم کوچیکه یه سه چار روزه که نمی تونه راه بره و پای چپش باد کرده من باید چیکار کنم دلم براش ... سلام وقت بخیر، احتمالا پا دچار ضرب دیدگی و از سوی دیگر جیره غذایی حاوی مقادیر کافی از مینرال‌ها مثل فسفر و ...