سلام وقت بخیر‌.من جوجه خروس ۳ ماهه ای دارم که وقتایی ک بعد از نشستن و استراحت کردن میخواهد بلند شود,دچار مشکل راه رفتن مثل خشک بودن پا یا فلج موقت هست و بعد از گذر نیم ساعت خوب میشود.میخواستم بدانم مشکلش چیست و راه درمان اون چی هست.ممنون

سلام وقت بخیر، احتمالا پرنده شما دچار عدم توازن ویتامین و مینرال می‌باشد، ترجیحا ۳ روز در هفته مکمل‌ها ارائه شوند.

یک امتیاز ثبت کنید
عروس هلندیم را یک بار بیرون آوردم و رفت بالا و پایین نیومد رفتم گرفتمش با زور بردمش داخل قفس تازه گازمم گرفت ... سلام وقت بخیر تمایل به آزاد بودن پرندگان کاملا ذاتی و غریزی است. برای دستی کردن پرندگان اولین قدم اعتمادسازی ...
سلام عروس هلندیم ۴ روز که سوخته بردمش دامپزشکی بهش پماد آلفا داده ولی الان حالش بدترشده اصلا تکون نمیخوره ... سلام وقت بخیر احتمالا به خاطر شدت جراحات ناشی از سوختگی پرنده دچار شوک شده. قطعا مایع درمانی و آنتی بیوتیک ...
سلام وقتتون بخیر. من یه بلبل خرما دارم نزدیک ۲_۳ ماهشه الان یه روزی میشه که کسل و بی حاله همش می‌خوابه غذا هم ... سلام و وقت بخیر با توضیحات شما پرنده درگیر یک عامل عفونی هست و بهتره توسط دامپزشک بطور دقیق معاینه بشود.
سلام.وقت بخیر.من یک عروس هلندی دارم که مدام نوکش بین پرهاشه و پر هاش در حال ریزشن .استرس دارم که نکنه شپش داشته ... سلام وقت بخیر، یک عکس یا فیلم با کیفیت از پرنده ارسال کنید.در صورتی که پوشش بدنی سالم باشد، نشانه پَر آرایی ...