سلام وقت بخیر من امروز متوجه شدم که مجرای ادراری خرگوشم خیلی ورم کرده و قرمز شده میشه علتش و درمانی بهم بگید؟

سلام وقت بخیر

علت های مختلفی از جمله عفونت/رسوبات ادراری یا مشکلات پوستی

5/5 - (1 امتیاز)
سلام میشه لطفا راهنمایی ام کنید یه بچه خرگوش دارم گاهی بدنش مثل اینکه بهش برق وصل بشه میلرزه اوایل فکر میکردم ...
سلام خرگوشم همش میخابه خیلی بیحال شده دیگ مث قبل جنب و جوش نداره سلام وقت بخیر، سن، نژاد و جنسیتش رو بفرمایید
سلام من یک روزه یه خرگوش گرفتم خیلی کوچیکه و هیچی نمیخوره چیکار کنم یچیزی بوخوره؟ سلام وقت بخیر، باید یونجه بخوره، اگه نمیخوره باید معاینه بشه
سلام من یک همستر دارم ۱ سال و ۶ماهه چند روزیه که ی دانه در نزدیکی دهانش زده و امروز ان را زخم کرده ولی زخم چرک ... سلام وقت بخیر، در همستر ۲ ته کیسه در دو سمت گونه قرار داره که محل ذخیره غذاست. در بعضی موارد مثل افزایش سن ممکنه ...