سلام وقت بخیر مدتی هست سگم خارش داره به مدت ۲۱ روز قرص استروئیدی مصرف کرده ولی به محض قطع کردن دارو دوباره خارش گرفته وزنش ۲ کیلو هست و ۳ سالشه، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

سلام وقت بخیر، به دلیل آلرژی و حساسیت هست. تا زمانی که ماده ی حساسیت زا در محیط باشه حتی وقتی دارو را قطع کنین دوباره علائم باز میگردد. لطفا غذای حیوانتان و محیط اطراف را بررسی کنید و ماده ی آلرژن را پیدا کنید.

5/5 - (1 امتیاز)
سلام سگ من نژاد پامر خرسیه مرگ موش خورده و دکتر گفته هیستوجکت بزنیم ولی بعدش تشنج کرده و خوب نشده چیکار کن ... سلام وقت بخیر حتما باید سرم تراپی شود و دارو های وریدی بگیرد لطفا به دامپزشکی مراجعه بفرمایید
سلام یه توله سگ ۸ ماهه دارم چند روزه چشماش قی میزنه بی حاله و غذا خیلی کم میخوره متاسفانه دسترسی به دامپزشک ... سلام وقت بخیر باید کیت های تشخیص و آزمایش خون انجام بشه به خصوص اگه واکسن نزدن دادن کپسول سفالکسین به اون ...
سلام سگ نژاد افغان دارم این حیون زنجیر دورگردنش گیر کرده و وحشی شده نمیتونم نزدیکش برم که زنجیروببرم واینکه ... سلام وقت بخیر، باید زنده گیر حیوان شما رو با دارو مقید کنه راه دیگه ای نیست
بدن پت من دامه دایی قرمز زده ک ی خورده خارش دارن و برجسته هستند با این ک نظافت و بهداشت و رعایت میکنم نگرانش ... سلام وقت بخیر دلایل مختلفی میتواند داشته باشد میتواند به دلیل حساسیت تماسی یا الرژی غذایی یا حتی ناشی از ...