سلام وقت بخیر ما یه طوطی برزیلی ماده داریم که خیلی دستی بعد ما دیروز یه طوطی نری براش خردیم بعد اولش طوطی نر که انداختیم تو قفس ماده شروع به زدن هم دیگه کردن راهکارش چیه از هم خوششون بیاد . چند روز پیش هم طوطی ماده تخم کرده بود ما دیروز برداشتیم . حالا نمیدنم برا اون یا نه چطوری اینارو دوست کنیم ممنون از پاسخگویی تون.

سلام وقت بخیر

شما مجاز به رویارویی مستقیم پرنده‌ها بدون رعایت قرنطینه و پیش آشنایی ندارید، پرنده ها را در دو قفس مجزا قرار داده و تدریجا با یکدیگر آشنا کنید.

4/5 - (1 امتیاز)
سلام وقت بخیر عروس هلندیم چرا نوک هاش را به هم میسابونه یا به میله قفس میمالونه سلام وقت بخیر این یک رفتار عادی در بین اکثر طوطی سانان می‌باشد لذا نگران نباشید.
من دو تا عروس سرلاکی دارم که سرما خوردن باید چیکار کنم پرهای دور چشمشون در اومده بود اما الان خالی شده چه کار ... سلام وقت بخیر، قطعا ریزش پر در ناحیه صورت به دلیل التهاب و عفونت ناشی از بیماری است. جهت درمان به دامپزشک پرندگان ...
سلام خسته نباشید علت کج شدن تاج خروس چه می‌باشد ؟ ممنون سلام وقت بخیر با رشد تاج، حجم و وزن آن افزایش می‌یابد لذا با گذشت زمان و به ویژه در فصول گرم و بالا رفتن دما ...
سلام وقت بخیر گرینچیک ماده ۴ ماهه دارم. بسیار شیطون بود ولی از دیروز بیحال شده و شیطنت نداره… چرت میزنه ... سلام وقت بخیر پرنده شما دچار درگیری و عفونت گوارشی شده، با توجه به توضیحات بهتر است توسط دامپزشک بطور دقیق ...