سلام وقت بخیر عروس هلندیم چرا نوک هاش را به هم میسابونه یا به میله قفس میمالونه

سلام وقت بخیر

این یک رفتار عادی در بین اکثر طوطی سانان می‌باشد لذا نگران نباشید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام عروس هلندی ماده دارم هر روز که در قفسشو باز میکنم میره رو پرده خونه رو دستمم میاد و دستی شده میخوام ببینم ... سلام وقت بخیر، نشستن پرندگان روی نقاط مرتفع یک امر عادی و طبیعی هست، پرنده بطور غریزی علاقه به نشستن در نقاط ...
پرنده ای که توی چسب موش گیر کرده و پراش بهم چسبیدن و پرای پشتش هم کنده شدن و نمیتونه پرواز کنه چحوری بتونیم ... سلام وقت بخیر از پنبه آغشته به الکل بدون بود استفاده کنید و قطعا پرها را با دستمال کامل خشک کنید.
باسلام ببخشید من یه جفت عروس هلندی دارم (نر و ماده)سن نر ۶ماهه و سن ماده۴ماهه هست امروز که به راه رفتن ماده ... سلام وقت بخیر، احتمال ضرب دیدگی در اثر برخورد با اشیاء پیرامون مطرح است، اگر لنگش و عدم وزن گیری ادامه داشت، ...
با سلام خسته نباشید من دو جفت طوطی دارم که چکد وقت پیش همزمان نر هایشان مردن و این دوتا ندیدن که اونا مردن ولی ... سلام وقت بخیر احتمال بسیار زیاد به دلیل از دست دادن جفت، روحیات پرنده‌ها آسیب دیده و توصیه می‌گردد برای ...