سلام وقت بخیر ضمن تشکرازشما مدتیه کبوتری دارم که حدود دوماه پیش یه برجستگی روی مفصل بالش هست به دستور دکتر یک هفته آنرو فلوکساسین خورده و مقداری از التهاب بالش رو برداشته ولی هنوز التهاب مفصل بالش هست و بیشتر از قبل شده لطفا بفرمایید آیا راه درمانی وجود داره( بافت برجستگی نرم هست )

سلام وقت بخیر

لطفا از عارضه یا موضوع مورد نظر یک یا چند عکس و فیلم در زوایای مختلف و با کیفیت مناسب ارسال نمایید.
در صورت امکان حضوری مراجعه نمایید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام روز به خیر عروس هلندیم از دیروز ۵بار بالا می‌رود غذایی که خورده بود داخل چینه دانش هضم نشده بالا اورد ... سلام وقت بخیر، احتمال عفونت گوارشی یا مسمومیت با فلزات سنگین وجود دارد. به دامپزشک مراجعه شود.
سلام خواهشش میکنم سریع جوابمو بدید من یه جوجه کبوتر دارم بدون پدر و مادر هست و خودم چند وقتی هست بهش با سرنگ ... سلام وقت بخیر احتمالا در روند تغذیه دستی خطا و اشتباهی بوده که سرلاک وارد مجرای تنفس هم شده است. لذا ازین ...
سلام وقت بخیر عروس هلندی من ی مدته پر سمت چپش رو بلند میکنه و جیغ میزنه انگار که یه چی داره اذیتش میکنه احتمالا ... سلام وقت بخیر احتمال زیاد یک خراش یا جراحت ایجاد شده و بهتر است بال با دقت بررسی و جراحت برطرف بشود.
سلام یه بلبل دارم خیلی کوچیکه فک کنم ۲ هفتشه نهایت چی بهش بدم بخوره بهتره؟ سلام وقت بخیر ارزن، کتان، دانه‌های ریز، دان پلت بسیار ریز، میل‌وُرم و غذای ترکیب حشرات