سلام وقت بخیر سگ من پامره و 23روزه هست تو 20روزگی از پیشه مامانش اوردمش و پهش شیر خشک میدم امروز یه بار بالا اورد و اسهاله میشه لطفا راهنمایی کنید

سلام وقت بخیر

احتمال داره مبتلا به بیماری ویروسی پاروو باشد
لطفا جهت کیت گذاری و اخذ ازمایش خون به دامپزشکی مراجعه بفرمایید

3.5/5 - (2 امتیاز)
سلام حدود یک ماه یا یک ماه و نیم پیش سگموبرای پیاده روی برده بودم بیرون یه گربه رو دنبال کرد گربه بهش چنگ زده ... سلام وقت بخیر اگر زخم کوچک بوده و پیش دامپزشک هم بردید ، پس اون موضوع برطرف شده در مورد چشم هم حتما قطره رو ...
سلام وقتتون بخیر دیشب که خونه خونه نبودیم به چشم سگم باچوب ضربه خورده والان اندازه یک گردو چشمام کبوده یک ... سلام وقت بخیر ساختار چشم باید توسط دامپزشک و ابزار چشم پزشکی معاینه شود تا میزان آسیب تشخیص داده شود
حیوان خانگی باید روزانه چقدر آب بنوشد؟ مقدار آب مورد نیاز حیوان بر اساس اندازه، سن، سطح فعالیت و رژیم غذایی متفاوت است. آب شیرین همیشه باید برای در ...
سلام یه توله سگ نگهداری میکنم الان سه هفته ای میشه بهش غذا هم میدم ولی ترس داره تا منو میبینه فرار میکنه کم ... سلام وقت بخیر، این مساله به تدریج با ایجاد اعتماد بین صاحب و سگ بر طرف می گردد.