سلام وقت بخیر سگ من نژادش فرنچ بولداگ هست ک توسط سگ ژرمن مورد حمله قرار گرفته و پهلوی آن گاز و سوراخ شده هست بعد از دوروز بی‌حالی و بس اشتهایی الان خوراکش خوب و شروع به بازی کردن میکنه و بعد دوروز مدفوع کرده اما بصورت قیر مانند هست ک متوجه شدم خونریزی گوارشی هست بای. چکار کنم ممنون میشم بهم اطلاع بدید الان خیلی سرحال هست ولی یبوست داره و اگه مدفوع کنه سیاه رنگ هست باید چکار کنم تشکر

سلام وقت بخیر، اگر از ناحیه گوارشی خون ریزی داشته باشد باید اقدامات درمانی صورت بگیرد. حتما به دامپزشکی مراجعه فرمایید.

4.5/5 - (2 امتیاز)
با سلام وخسته نباشید وتشکر ویژه از زحمات شما خوبان خواستم بدونم داروی بکرا BAKRA که ساخت کشور خودمونه ویا داروی ... سلام وقت بخیر برای عقیم سازی باید جراحی انجام بشه
من سگم نژادش شیتزو مالتیزه یه سالشه چشاش خیلی آب میده و جلو چشاش قرمز میشه براس پد مخصوص چشم گرفتم درست نشد ... سلام وقت بخیر عفونت چشم و پلک ها انواع مختلفی داره و معمولا اسپری تجویز نمیشه باید توسط دامپزشک علت اولیه ...
سلام سگم شیتزو ۲ ساله. از یکشنبه قبلی به خاطر یه مهمونی سگمو گذاشتم یه پانسیون مورد اعتماد که بارها برای مسافرت ... سلام وقت بخیر، باید ازمایش خون گرفته شود و حتی اگر نیاز باشد رادیولوژی از محوطه شکمی گرفته شود. دارو ها باید ...
سلام یک سگ کوچک دارم سه با چهار ماه است فکنم فلج حیوانی گرفته باشد خیلی رنج می برد دست پا می زند چی کار کنم؟ ... سلام وقت بخیر، دامپزشکی تشریف ببرید باید تحت نظر باشه