سلام وقت بخیر سگ من جدیدا موهاش میریزه و خیلی از قسمت های بدنش کچلی گرفته دلیلش چیه؟

سلام وقت بخیر

باید نمونه گیری تخصص و آزمایش خون انجام بشه
ممکنه باکتری ، قارچ یا انگل باشه و یا مشکلات غدد باشه

یک امتیاز ثبت کنید
چه سگ های برای اپارتمان خوب است ؟به جز پامر سلام و وقت بخیر، لطفا اگر سوالی در زمینه درمان دارید مطرح بفرمایید
سلام من یک ژرمن شولاین ده ماهه دارم که بهش دو ماه هست جوش میزنه جوشها فقط جای خاص نیست کل بدنش هست تعدادش کم ... سلام وقت بخیر، باید از پوست نمونه برداری شود. به دامپزشک مراجعه کنید.
سلام خسته نباشید ژرمن شپرد ۶ ماهه دارم که چند وقتی هست پای عقب میلنگه بردم عکس انداختم میگن دیسپلازی داره ... سلام وقت بخیر دیسپلازی با جراحی بهبود میابد برای اطلاع از هزینه ها با بیمارستان بخش پذیرش تماس بگیرید
سلام، یه سگ خیابونی حدودا یه ماهه توی شهرک ما میاد دم خونه ما میشینه و میخوابه و دیگه کلا با همسایه های ما و ... سلام وقت بخیر، بهتر هست چون سگ بومی هست و جز نژاد های بزرگ هست داخل اپارتمان نگه داری نشود. اگر حیاط یا باغ ...