سلام وقت بخیر…سوالم اینه که اگر یک بچه گربه خیابانی ۲ ماهه یکی از چشم هاش بسته شده باشه…با مراجعه به دامپزشكي اون چشم رو میشه باز کرد و درمانش کرد؟ یا فایده ای نداره و دیر شده؟

سلام وقت بخیر، اگر بافت چشم سالم باشد بله درمان پذیر هست

یک امتیاز ثبت کنید
گربم چهار ماهشه پریشب رفتم واکسن زدم از همون شب اسهاله تا الان بخاطر واکسنه؟ چی باید بدم بهش بخوره؟ سلام وقت بخیر میتونه به خاطر واکسیناسیون باشه اما در صورت مشاهده موارد زیر در ۱۴ ساعت آینده به دامپزشک مراجعه ...
با سلام ، من یه گربه نر تقریبا سه ماهه دارم که الان سه روزه که یکدفعه حمله های شدید تشنجی بهش دست میده، بعد ... سلام وقت بخیر جهت تشخیص دقیق مشکلات مغزی باید ام ار ای صورت بگیرد اما در حال حاضر باید دوز مناسب داروی ضد ...
سلام خسته نباشید من یک گربه رها شده تو خیابون پیدا کردم داخل دهنش افت سفید زده و غذا نمیخوره ایا دارو داره ... سلام وقت بخیر، باید از نزدیک ویزیت شود تا ماهیت آن تشخیص داده شود.
چگونه خانه را برای حیوانات امن کنیم؟ گیاهان سمی را از محیط خارج کنید، کابینت های مواد شیمیایی را قفل کنید و اشیاء کوچک و نوک تیز را دور از دسترس ...