سلام وقت بخیر خسته نباشید من شهرستانم یه گربه دارم فک پایینش تا بالای گردن ورم کرده فکر کردم زنبور یا چیز دیگه‌ای نیش زده بردم کلینیک گفتن احتمال داره دندونش آبسه کرده باشه داروی خشک کننده دادن اما فایده نداشته ی زخم زیر پوستی داره حالت کبودیه و اطرافش ورم کرده و سفت شده اصلا نمیتونه غذا بخوره فقط آب میخوره میخواستم ببینم میتونید راهنماییم کنید؟

سلام وقت بحیر، متاسفانه تا زمانیکه از نزدیک ویزیت نشود، و عکس رادیولوژی گرفته نشود، نمیتوان راهنمایی صحیح کرد.

یک امتیاز ثبت کنید
باسلام گربه ی من زایمان کرده،حدودا۴ساعته ولی سمت بچه هاش اصلانمیره وشیرهم بهشون نمیده راه حل چیه؟بچه هاش ... سلام وقت بخیر چرا باید حتما بچه هار‌و لیس بزنه و شیر بده سعی کنین دهان بچه هارا به نوک پستان مادر بگیرید انقدر ...
سلام چشم راست گربه ام خط اشکش و بالای پلکش موهاش ریخته اون یکی چشمش فقط یکم خط اشک و چشم راستشو خوب نمی‌تونست ... سلام وقت بخیر قطره اشکی مصنوعی هر ۶ ساعت تا ۵ روز استفاده کنید
سلام خسته نباشید من داخل خیابون ی بچه گربه تقریبا یک ماه و نیمه پیدا کردم داخل دهنش افت و عفونته بی اشتهاس ... سلام وقت بخیر به احتمال زیاد در گیر ویروس تنفسی گربه سانان شده معمولا به جراحی نیاز ندارن ولی بسته به شدت ...
سلام وقت بخیر بچه گربه ی من چند روزشه یک ماهش هم نشده من نمیدونم به عنوان غذا چی بهش بدم از شیر مادر جدا شده ... سلام وقت بخیر شیر خشک بچه گربه تهیه بفرمایید دندان هایش که یه مقداری رشد کرد از غذاهای تجاری کنسروی و تر ...