سلام وقت بخیر .جوجه عروس هلندی بهش غذا دادم حالش بد شد سرشو تکون داد بعد پاهاش به سمت پشت رفت نمیتونه وایسته .بعد بردمش پیش پرنده فروش گفت فلج شده ..درمان داره چکار کنم خوب بشه ؟

سلام وقت بخیر، احتمالات مختلفی وجود داره، یا بطور صحیح تغذیه نشده، یا سرلاک مورد داشته، یا پرنده یک بیماری داره و باید به دامپزشکی مراجعه کنید.

3.7/5 - (3 امتیاز)
سلام من یک جفت طوطی برزیلی دارم که مدتی هست جنسیت نر این طوطی مدفوعی اسهال مانند که سفید رنگ هست داره و اکثر ... سلام وقت بخیر احتمال درگیری گوارشی بسیار مطرح است، از داروخانه دامپزشکی محلول انروفلوکساسین تهیه و طبق ...
سلام خسته نباشید یه بلبل خرمایی دارم 1ماهه که بدنش می خاره وازناراحتی پرهای خودش رومیکنه 1ماه پیش دوتاتخم ... سلام وقت بخیر عوامل مختلفی می‌تواند سبب این رفتار بشود ولی مهم‌ترین آنها شامل استحمام کم، بیماریهای پوست ...
سلام خسته نباشید من الان نزدیک 20 روزه عروس هلندی خریدم 3 ماهه خریدم ولی اصلا صداش در نمیاد یا جیک جیک نمیکنه ... سلام وقت بخیر احتمالا بخاطر جابجایی دچار استرس و مشکلات آن می‌باشد، باید مدتی صبور باشید در نگهداری از ...
سلام من یک راهب گرفتم نر هستی یک پاش انگشت اخر یک انگشت اخرو نداره انگشت وبقلش ناخن نداره ولی میتونه پا شو ...