سلام وقت بخیر بچه گربه ای که چشمش عفونت کرده چه باید کرد

سلام وقت بخیر

هر ۶ ساعت ۱ قطره از قطره چشمی سیپلکس استفاده کنین بعد از ۳-۴ روز اگر بهبود پیدا نکرد حتما به دامپزشکی مراجعه فرمایید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقت بخیر گربه من صداش تغییر کرده و نمی‌تونه راحت صحبت کنه و اون بازی گوشی قبل خودش رو نداره و حالتی که ... سلام و وقت بخیر، حتما عکس رادیولوژی از قفسه سینه انجام بشه. ممکنه آسم باشه. اگر در محیط دود عود ،اسفند سیگار ...
سلام خسته نباشید من 18سالمه و ابله مرغون گرفتم میخواستم ببینم که ممکنه گربه ام مریضی از من بگیره اگه ازه چطوری ... سلام وقت بخیر، هیچ شواهدی مبنی بر اینکه ابله مرغان از انسان به گربه منتقل شود وجود ندارد.
سلام میشه بجای غذای خشک دادن به گربه خودمون براش غذا بپزیم با دستور غذاهای مخصوص گربه؟ سلام وقت بخیر، بله غذای خانگی میتونید بدید.مرغ و (پوره سیب زمینی،برنج،ماکارونی) به صورت آب پر
من یه بچه گربه پیدا کردم هنوز یه ماهش نشده و همش میو میو میکنه و سرصدا توی خاکم دستشویی نمیکنه مشکلش چیه؟ سلام وقت بخیر گاهی بچه گربه ها به دلیل تغذیه نامناسب دچار نفخ و دلدرد میشوند که با داروی مناسب و تغذیه مناسب ...