سلام وقت بخیر. بچه گربه ای خیابانی دچار مشکل شده نیاز به کمک دارد. دهانش پاره شده و نمی تواند غذا بخورد و روز به روز ناتوان تر می شود و در شرف مردن هست. آیا خیری یا مرکزی را می شناسید که رایگان درمانش کنند؟ ممنون میشم کمک کنید.

سلام وقت بخیر

ممکن هست به دلیل بیماری های عفونی مثل کلسی ویروس دچار این مشکل شده باشد که راه درمان تجویز به موقع انتی بیوتیک و سرم میباشد
متاسفانه مرکزی که به رایگان این کار هارا انجام بدهد نمیشناسیم

یک امتیاز ثبت کنید
گربه dsh ماده دارم که 13 جولای فحل شد و بعد از 9 روز فحلیش تموم شد ولی دو روز پشت هم روزا کامل می‌خوابید و شبا میرفت ... سلام و وقت بخیر بچه فحل هست و باید عقیم بشه گربه ها در فصل فحلی که در بهار و تابستان هست ، همیشه فحل هستند ...
گربه تو کوچه مون چشمش عفونت کرده بود چرک میداد  منم آوردمش تو پارکینگ بمونه براش قطره سیپلکس ریختم چند روز ... سلام وقت بخیر، اگر دوز دارو مناسب را دریافت نکند علائم مجددا باز میگردد. ممکن است نیاز باشد علاوه بر قطره دارو ...
سلام چشم راست گربه ام خط اشکش و بالای پلکش موهاش ریخته اون یکی چشمش فقط یکم خط اشک و چشم راستشو خوب نمی‌تونست ... سلام وقت بخیر قطره اشکی مصنوعی هر ۶ ساعت تا ۵ روز استفاده کنید
سلام من ی بچه گربه گرفتم هنوز دندون هاش در نیومده فک کنم کلا ی هفته از تولدش گذشته باشه امروز رو دستم بوده بعد ... سلام وقت بخیر، مشکلی نیست. شستن دست ها با صابون کفایت میکنه