سلام وقت بخیر برای تغذیه جوجه عروس هلندی به جز سرلاک تقویتی دیگه ای باید در تغذیه قرار بگیره و برای جلوگیری از مرگ و میر جوجه چه چیزی پیشنهاد میدید؟ آلفاسریل خوب هست؟؟؟

سلام وقت بخیر

بعد از گذشت یک بازه زمانی میتوانید از اقلام غذایی پخته و نرم شده مثل حبوبات، عدس، نخودفرنگی، نودل، سیب زمینی، تخم‌مرغ و … استفاده کنید.
استفاده از مکمل های ویتامینه و مینرال در دوره رشد بسیار مفید است.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام خسته نباشید .من دوتا عروس هلندی داشتم یکیش مریض شد مرد بعد فهمیدم که برفک دهان گرفته بوده الان این یکی ... سلام وقت بخیر در بسیاری موارد عوامل بیماری زا نسبت به ترکیبات دارویی مقاومت ایجاد می‌کنند و داروی قبلی ...
پرندم بی حاله، اسهال داره، دور چشماش یه ذره باد کرده و تو چشمش خیلی آب هست و همش خوابش میاد، دیگه صدایی در نمیاره ... سلام وقت بخیر قطعا با توجه به توضیحات شما پرنده یک درگیری عفونی دارد با راهکارهای خانگی نمی‌توان پرنده ...
سلام خسته نباشید ، من یک ماهی هست عروس هلندی گرفتم و از اول یکی از چشم هاش زخم بود و زخم خوب شده ، چشمش رو نه ... سلام وقت بخیر بهتر است پلک توسط عمل جراحی، اصلاح شود لذا توصیه به مراجعه می‌گردد.
سلام من قبلا یه طوطی برزیلی تو قفس داشتم نر بود بعد از یک ماه یه عروس هلندی خریدم با هم تو یه قفس نگهداری میکنم ... سلام وقت بخیر، معمولا بین پرنده‌هایی که در یک فضای مشخص نگهداری می‌شوند، یکسری برخوردها و نزاع‌ها برای ...