سلام وقت بخیر.. امروز صبح یک توله سگ کوچک از زیر در وارد باغ ما شده بود. هر چی توی کوچه گشتم مادرش پیدا نکردم..خیلی کوچکه می ترسم رهاش کنم زنده نمونه. ولی بدنش پر از حشره های ریز سیاه رنگی مثل مورچه هست چطور میشه درمانش کرد؟ این شپش هست یا کک ؟ و چه غذایی بهش بدم؟ فعلا چون توی خونه تنها هستم نمی تونم تا دو سه روز دیگه دامپزشکی ببرمش..ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام وقت بخیر

موهای بدن با موزر مخصوص تراشیده شود
پودر پروپوکسور یا شامپوی پرمترین از پت شاپ تهیه بفرمایید و شستشو انجام دهید

یک امتیاز ثبت کنید
آیا می‌توانیم به حیوانات خانگی غذای انسانی بدهیم؟ برخی از غذاهای انسانی در حد اعتدال برای حیوانات خانگی بی خطر هستند، مانند گوشت یا سبزیجات پخته شده ساده. اما ...
آیا میشه از شامپو گربه برای سگ استفاده کرد سلام اگر برند اختصاصی سگ و یا گربه باشد خیر
سلام خوبین سگم کنه داره بعد یکی از کنه ها پشت گوشش رو زخم کرده چیکار کنم زخمش خوب شه و چه سمی بزنم کنه هارو از ... سلام وقت بخیر میتونین قطره ضد کک و کنه از پت شاپ تهیه بفرمایین و و چند قطره در ناحیه پشت گردن تا پشت کمر بچکانید یا ...
سلام سگی دارم در شهرستان که دو روزه که چشم‌هاش سرخ شده و از دیروز اسهال خونی داره لطفا راهنمایی بفرمایید که ... سلام وقت بخیر برای اسهال خونی حتما باید سونوگرافی و آزمایش خون انجام بشه و سپس سرم تراپی و آنتی بیوتیک ت ...