سلام وقت بخیر امروز جایی حومه شهر کارداشتم ازدور دیدم دوتا ادم ازخدابی خبر ی بچه گربه رو از فاصله تقریبا یک متری پرتاب کردن و کوبوندنش به دیوارتارسیدم بهشون رفتن گربه بیهوش بود یکم شکمشو ماساژ دادم چشاش بازکرد اوردمش خونه دست کشیدم ب دستو پاش ظاهرا سالمه چون دردش نمیومد یکمم راه رفت اروم اروم رفت کز کرد ی گوشه چشماش که نیمه بازه خیلیم بیحاله نه اب میخوره نه غذا نه شیر ولی حواسش جمعه. لطفا راهنمایی کنید خیلی نگرانشم

سلام وقت بخیر، لطفا حتما عکس رادیولوژی گرفته بشه برای اطمینان از عدم شکستگی ها و همچنین سونوگرافی برای بررسی خون ربزی

4.4/5 - (5 امتیاز)
من گربم خیلی باریگوشه ولی امروز فقط میخوابه و میری نزدیکش خیلی لیس میزنه خیلی کم بازی کرده من نگرانشم لطفا ... سلام و وقت بخیر، از نظر فحلی چک بشه. گربه های ماده از حدود ۶ ماهگی فحل میشن. درصورت بی حالی بی اشتهایی و اسهال ...
سلام ببخشید من تقریبا یه ساله تو حیاط خونم به یه گربه غذا میدم اونم همینجا میمونه و تا حالا فقط یه بار مریض ... سلام وقت بخیر غذا نخوردن ، بی‌حالی و لرزش پاها و ضعف، یک علامت هستن که بیماری خیلی مختلفی میتونن باعث این ...
سلام خسته نباشید من الان دو سه روز یه گربه پیدا کردم داخل خیابون آوردمش دارم نگهداریش ازش می‌کنم اون وقت اون ... سلام وقت بخیر غذای خانگی که براش درست میکنین خیلی خوبه اگر اسهال دارد میتوانید از ماست پروبیوتیک و مرغ اب ...
سلام وقتتون بخیر گربه من هیمالین. چشماش آب میده از حالت طبیعی بیشتر و دور چشمش متورم شده.ممنون میشم مشاوره ... سلام و وقت بخیر، عفونت های چشم علل مختلفی از جمله باکتریای، ویروسی و ... داره ، فعلا قطره کلرامفنیکل هر ۶ ساعت ...