سلام وقت بخیر، من یه گربه تازگی به سرپرستی گرفتم، تقریبا یک ماه و نیم شه، شیر خشک میخوره، اما تازگی متوجه شدم مدفوعش رنگ زرد، یا قهوه ای خیلی خیلی روشنه، میخواستم بدونم، این مشکلی داره؟ یا بخاطراینکه شیرخوارست؟ ممنون میشم پاسخ بدید

سلام وقت بخیر

باید کم کم غذای کنسروی و غذا خشک مخصوص بچه گربه شروع شود
اگر علائمی مانند بی حالی بی اشتهایی و استفراغ نداره رنگ مدفوع فعلا مهم نیست

یک امتیاز ثبت کنید
سلام من لب پایین گربم یه مدتیه خیلی بدجور ورم کرده از جی میتونه باشه؟ سلام وقت بخیر گاها ممکن هست به دلیل گاز گرفتن یا فرو رفتن دندان بد فرم در لب این اتفاق رخ بدهد لطفا جهت معاینه ...
سلام ما یه سوپر مارکت داریم ویه گربه خیابونی هست میاد اونجا . چند روز پیش تصادف کرده بود ولی نه زخمی شد نه اسیبی ... سلام وقت بخیر، در اسرع وقت به دامپزشک مراجعه کنید و گراف تهیه شود
سلام وقتتون بخیر. گربه ام یه هفته است هر روز کلی عطسه میکنه. حالش خوبه مشکل دیگه ای نداره ولی وقتی یه چیزی بو ...
سلام وقتتون بخیر یه سوالی داشتم ما یک گربه ی واگذاری اسیب دیده ی ۶ ماهه ی پرشین کت حدود ۴ روزه که گرفتیم و دیروز ... سلام وقت بخیر، حتما گربه کوچکتر را در اتاقی مجزا نگه داری کنید و تا زمانیکه جرب گوش و قارچ پوستی بهبود نیافته ...