سلام وقت بخیر،من یک گربه نر دارم که چند وقتی هست به مشکل کریستال مثانه دچار شده،البته بعد کلی آزمایش و سونوگرافی متوجه شدیم،غذاش رو عوض کردیم ولی هر بار برای دفع مجدد سنگها باید بچمون بره زیر سرم تا بتونه دفع کنه،حالا سوال من اینه که آیا درمان قطعی داره که این مشکل به کل ریشه کن بشه؟؟بغری از قرص و دارو شیمیایی و سرم ،چه روش هایی رو پیشنهاد میکنید برای بهبود بچمون؟ ممنونم

سلام وقت بخیر

متاسفانه این بیماری ژنتیکی هست و‌ مثانه گربه شما به طور ژنتیکی و‌ارثی سنگ ساز هست
حتی اگر عمل هم بشود احتمال بازگشت بیماری وجود دارد
در نتیجه چاره ای به جز استفاده دائمی از غذای یورینری ، دارو ، و سرم تراپی وجود ندارد
گاها اگر سنگ ها زیاد باشد و غیر قابل دفع باشد عمل جراحی توصیه میشود

یک امتیاز ثبت کنید
درود وقت بخیر بچه گربه من 1ماهشه و تقریبا دو روز بیحال و تلو تلو ومیخوره فکر کردم،گرما زده شده ولی آب و شیر ... سلام وقت بخیر اگر به طور کامل دچار بی اشتهایی شده لطفا برای سرم تراپی به دامپزشک مراجعه بفرمایید
سلام وقت بخیر گربه خابیده بود وقتی بیدار شد دیدم دست جولوی راستش میلنگه باید چیکار کنم☹️ سلام وقت بخیر عکس رادیولوژی انجام بشه که در صورت مو برداشتگی یا شکستگی احتمالی تشخیص داده بشه
سلام گربه‌م ۷ روزشه از صبح خیلی تند تند نفس میکشه و حتا آب بهش میدم درمیاره از دهنش و نمیتونه راه بره چیکارش ... سلام وقت بخیر ممکنه مایعات وارد ریه اش شده باشند استرس بهش وارد نکنید که بخواد بیشتر نفس نفس بزنه در اولین ...
سلام خسته نباشید دیروز ساعت ۱۲ ب گربم شیرش رو دادم کامل و قشنگ خورد ولی از دیروز تا الان هیچی نخورده بردمش ... سلام وقت بخیر تا ۱۲ ساعت بهش چیزی ندید بخوره و سپس در حجم کمتر غذاش رو شروع کنید اگر بی اشتهایی و استفراغ ...