سلام وقت بخیر،ما بدلیل اینکه شمال زندگی می کنیم و توی خونه های ویلایی بودیم،گربم دسترسی به بیرون داشته و کم کم یاد گرفت که بره بیرون و کلا عادت کرد به این موضوع…میرفت بیرون گاهی ۵ ساعت بعد برمیگشت یا گاهی شب می موند ولی فردا برمی گشت…تااینکه یروز بعد از برگشتن من متوجه زخم و بی حالیش شدم و یه دوره ی نقاهت و درمان هم داشته (حالا گفتن گویا تیر خورده بوده) بعد از اون ما محتاط تر شدیم و نمی ذاریم بره بیرون،منزل فعلی بصورت اپارتمانی هست اما ایرا بشدت سر و صدا میکنه و میخواد که حتما بره بیرون (حتی پنجره رو باز کرده بود و رفته بود بیرون و نزدیک بود از ارتفاع بیوفته که من گرفتمش) و چون بشدت کثیف میشه می برمش حموم اما بخاطر اتفاقاتی که براش افتاده نمی خوایم اصلا بره بیرون و از طرفی سرو صداش آزاردهنده میشه گاهی…می خواستم بدونم چه کاری از دستمون بر میاد؟ یه سوال دیگه اینکه اگه یه گربه ی دیگه به سرپرستی بگیرم امکان داره شرایط بهتر شه؟ (ایرا به یکسال نرسیده و تقریبا توی ماه آذر یا دی میشه یک ساله)

سلام وقت بخیر

بعید هست که گربه دیگه بتونه شرایط رو بهتر کنه
در مرحله اول عقیمش کنید
و سپس سعی کنید تو خونه باهاش بازی کنید
اسباب بازی های مختلف براش تهیه کنید

یک امتیاز ثبت کنید
سلام، وقت بخیر، گربه من پرشین، نر، عقیم شده و 17 ماهه است. چند روز پیش تو دانشکده دامپزشکی به علت بالابودن کراتین ... سلام وقت بخیر در مشکلات کلیوی و بالا بودن فاکتور های کلیوی مانند اوره ، کراتینین حتما باید سرم تراپی و دارو ...
سلام گربه ماده من ۴ساله وازنوع دی ا س اچ هاست.چندوقت پوست داخل وروی گوشش یک حالت جوشهای چسبیده بهم که اندازه ... سلام وقت بخیر جهت تشخیص دقیق باید از نزدیک ویزیت شود و نمونه گیری صورت بگیرد ولی برای ارسال عکس میتوانید ...
سلام وقتتون بخیر خدا قوت حقیقتش یه گربه بیرون از خونه داریم که گاهی میادو بهش آب و غذا میدیم!و این روزا مقداری ... سلام وقت بخیر امکان مسمومیت ، مشکلات کبدی و مشکلات کلیوی وجود داره بایدحتما آزمایش خون انجام بشه با توجه ...
آیا می‌توانیم به حیوانات خانگی غذای انسانی بدهیم؟ برخی از غذاهای انسانی در حد اعتدال برای حیوانات خانگی بی خطر هستند، مانند گوشت یا سبزیجات پخته شده ساده. اما ...