سلام وقتون بخیر من یک گربه اسکاتیش دارم که عقیم شده و زمستان در اثر استرس این بچه در ادرارش خون بود و با دارو و رعایت رژیم غذایی مسئله حل شد الان حدود ۴الی ۵روز هست از غذای خشک هپی کت استفاده میکنه ودیدم در مدفوعش خون هست دوباره غذای قبلش که شامل سیب زمینی ابپز و مرغ و هویج بود براش گذاشتم ولی میل به هپی کت داره ممنون میشم کمکم کنید

سلام وقت بخیر

۲۴ ساعت آب و غذا از جلوش بردارید
بعد در حجم کم بهش بدید همون غذای هپی کت رو
اگر باز هم خون مشاهده شد ، باید تحت نظر دامپزشک آنتی بیوتیک مصرف کنه

یک امتیاز ثبت کنید
سلام من ی بچه گربه گرفتم هنوز دندون هاش در نیومده فک کنم کلا ی هفته از تولدش گذشته باشه امروز رو دستم بوده بعد ... سلام وقت بخیر، مشکلی نیست. شستن دست ها با صابون کفایت میکنه
با سلام گربه dsh دارم از صبح بیحال بود الان دیدم خون ریزی داره راهنمایی میخواستم؟ سلام وقت بخیر علت خون ریزی باید مشخص و درمان بشه لطفا در اولین فرصت به دامپزشک مراجعه نمایید
سلام وقتتون بخیر،ما یه بچه گربه پیدا کردیم دقیقا نمیدونم چند وقتشه خیلی کوچیکه هنوز شیر میخوره و من چند روزه ... سلام وقت بخیر احتمالا دچار پرولاپس رکتوم شده باشه لطفا در اسرع وقت به دامپزشک جراح مراجعه فرمایید
سلام وقت بخیر،ما بدلیل اینکه شمال زندگی می کنیم و توی خونه های ویلایی بودیم،گربم دسترسی به بیرون داشته و کم ... سلام وقت بخیر بعید هست که گربه دیگه بتونه شرایط رو بهتر کنه در مرحله اول عقیمش کنید و سپس سعی کنید تو خونه ...