سلام وقتتون بخیر ی مرغ دارم تقریبا پنج ماهشه داخل چشاش کف می‌کنه و‌غذا نمیخوره چیکار کنم

سلام وقت بخیر، احتمال درگیری پرنده با یک بیماری ویروسی یا باکتریایی اثر گذار بر سینوس‌های صورت مطرح است، جهت معاینه و تشخیص دقیق تر به دامپزشکی مراجعه کنید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام من یه خرگوش لوپ ۵ ماهه دارم که جدیدا یه زخمهایی ار دستش شروع شد که به پا و نوک گوشها و بینیش هم رسیده و ...
سلام خسته نباشید آیا به خوکچه می تونم گوشت بدم؟ سلام وقت بخیر خیر یونجه - گوجه یا فلفل دلمه یا هر دو جز غذای اصلی هست
سلام وقتتون بخیر.من یک لاک پشت هاکی دارم خیلی کوچیکه حدودا اندازه کف دستم هست. سه روزی هست روی یکی از دستاش ... سلام وقت بخیر بله باید توسط دکتر اگزوتیک معاینه بشه
سلام من یک خرگوش دارم که سی روزشه و نژاد لوپ هست شبی که گرفتم کاملا صحیحو سالم بود ولی امروز همش میخوره و میخابه ... سلام وقت بخیر این علامت که فرمودین یک علامت کلی هست و نمیشه به یک مورد نسبت داد مهمترین مسئله محبط نگه داری ...