سلام وقتتون بخیر یه مشکلی برای گربم پیش اومده ممنون میشم راهنمایی کنید امروز چن ساعت بعد غذا خوردنش خواسم بغلش کنم صدای عجیبی دراورد و نذاشت بغلش کنم یکم بعد متوجه شدم که مشکل بغل کردنش نیست کلا نمیزاره به شکمش دست بزنم حتی یه لمس کوچیک ولی جاهای دیگش اوکیه دیروز از خونه رفته بود بیرون بعد با یه گربه دیگه دعوا کرده ممکنه از بلندی افتاده باشه یا مشکله دیگه ای داشته باشه؟

سلام وقت بخیر

لطفا جهت انجام رادیولوژی و سونوگرافی محوطه شکمی به دامپزشکی مراجعه فرمایید

5/5 - (1 امتیاز)
سلام وقتون بخیر من یک گربه اسکاتیش دارم که عقیم شده و زمستان در اثر استرس این بچه در ادرارش خون بود و با دارو ... سلام وقت بخیر ۲۴ ساعت آب و غذا از جلوش بردارید بعد در حجم کم بهش بدید همون غذای هپی کت رو اگر باز هم خون مشاهده ...
سلام وقت بخیر. اگه شربت استئوکر همراه با شیر خشک ترکیب بشه و به بچه گربه داده بشه در جذب کلسیم مشکلی ایجاد ... سلام و وقت بخیر، شربت استئو کربا توجه به وضعیت بدنی باید تجویز بشه لطفا با دامپزشک مشورت بفرمایید
سلام گربه من دوهفتشه بعد موقع دستشویی جیغ جیغ میکنه و دستشوییش زرد رنگه ولی ابکی نیستش یکمی شله چیکارش کنم ...
گربه من با توجه به آزمایش fip داره حدود 1 ساله داره نژاد دی ای اچ هست ولی پارسال بیماری پنو کوپنی هم گرفته بود ... سلام وقت بخیر اف ای پی یک بیماری ویروسی کشنده هست اخیرا درمانی به نام جی اس برای آن یافت شده که به احتمال ...