سلام وقتتون بخیر. گربه ام یه هفته است هر روز کلی عطسه میکنه. حالش خوبه مشکل دیگه ای نداره ولی وقتی یه چیزی بو میکنه عطسه میکنه دامپزشکش آنتی بیوتیک تجویز کرده باید بدم بهش؟ چون میترسم عفونت نباشه مقاومت آنتی بیوتیکی پیدا کنه بدتر بشه

سلام وقت بخیر، اگر دلیل عطسه مشخص نشده فعلا آنتی بیوتیک بدید اگر بهتر نشد از سر و گردن عکس رادیولوژی بگیرید.

3.3/5 - (3 امتیاز)
سلام خسته نباشید من سه تا بچه گربه دارم یه چهار روزه چشماشون عفونت کرده و ترشح میکنه و چشاشونو بسته نگه میدارن ... سلام وقت بخیر میتونین فعلا از قطره چشمی کلوبیوتیک هر ۶ ساعت ۱ قطره و ویروسید هر ۸ ساعت ۱ قطره استفاده کنین اگر ...
سلام به بچه گربه ام پودرضد کک زدم بعد چند ساعت دیدم گربه ام سرفه میکنه و آب بالا اورد همچنان سرفه میکنه و کمی ... سلام وقت بخیر، براش بخور سرد بذارین به و مرور بهتر میشه
سلام وقت بخیر گربه خابیده بود وقتی بیدار شد دیدم دست جولوی راستش میلنگه باید چیکار کنم☹️ سلام وقت بخیر عکس رادیولوژی انجام بشه که در صورت مو برداشتگی یا شکستگی احتمالی تشخیص داده بشه
سلام من یه گربه دارم که fip گرفته هفته پیش اوردمش بیمارستان آزمایش داد درگیری کبدی داشت رنگ بینی و لثه و پوستش ... سلام وقت بخیر فعلا کاری خاصی نمیشه انجام داد همان درمان اف آی پی باید ادامه پیدا کنه