سلام وقتتون بخیر چهار ماه هست یک عروس هلندی نر دارم الان ۶ ماهشه. هرچی شاه بال سمت چپش میخواد در بیاد و یکم بزرگ شده پرنده اون رو میکنه و کلی خونریزی و زخم میشه جاش تا حالا ۵ بار اتفاق افتاده شاه بال سمت راست داره بزرگ میشه اما این بال هر چی در میاد میکنه و کلی زخم میشه از هر لحاظ سرحال هست اما این بال رو میکنن ممنون میشم بگین برای چی میکنه بالش رو ؟؟ و راه حل کمک بهش چی هست؟ خیلی ممنون از وقتی که میزارین

سلام وقت بخیر

اگر چیدمان و آرایش پرها در بال سمت دیگر عادی و طبیعی هست، قطعا یک مشکلی در بال مورد نظر وجود دارد، توصیه میشود برای تشخیص دقیق مشکل به دامپزشکی مراجعه نمایید.

4/5 - (1 امتیاز)
سلام آقای دکتر صبح بخیر من چهار تا جوجه خریدم که دیروز جوجه ها رو کردم در حیاط برای گردش اینا بعد شب که اوردم ... سلام وقت بخیر، احتمالا جوجه درگیر یک بیماری عفونی هستند و قطعا بهتر است معاینه شوند‌. اگر جوجه مرغ و خروس ...
سلام آقای دکترخوبین یه قناری دارم زیر چشمش خیلی باد کرده آمده بالا حتی زخمش زده بالایی چشمش چرک‌خشک‌ کن دادم ... سلام وقت بخیر قطره آنتی بیوتیک و پماد چشمی مثل سیپلکس و تتراسایکلین استفاده و به دامپزشک حتما مراجعه کن ...
سلام و درود…من عروس هلندی دارم که حدودا یک ماه یک هفته اش . هنوز سرلاک میخوره …اما خب سرماخورده بود دامپزشکی ... سلام وقت بخیر احتمالا آنتی بیوتیک تجویز شده مناسب با نوع عامل عفونت نبوده یا اینکه برای پرنده باعث حساسیت ...
سلام وقت بخیر ما یه طوطی برزیلی ماده داریم که خیلی دستی بعد ما دیروز یه طوطی نری براش خردیم بعد اولش طوطی نر ... سلام وقت بخیر شما مجاز به رویارویی مستقیم پرنده‌ها بدون رعایت قرنطینه و پیش آشنایی ندارید، پرنده ها را ...