سلام.وقتتون بخیر.پرنده م از دیروزبیحاله،هرچی میخوره چنددقیقه بعد ازچینه دانش خالی میکنه،استفراغ نمیکنه،غذایی ک خورده رومثل زمانی ک ب جوجه هاش غذامیداد برمیگردونه ومیپاشونه اطرافش.کزکرده وپف کرده اروم ی جامیشینه فقط

سلام وقت بخیر

احتمالا یک عامل عفونی در دستگاه گوارش باعث باعث چنین شرایطی شده هرچند عوامل دیگری هم می‌تواند زمینه ساز باشد. برای تشخیص و درمان به دامپزشکی مراجعه کنید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقت بخیر من عروس هلندیم صداش گرفته خیلی بد گرفته حدودا نزدیک سه ماه یا چهار ماهه حتی به مدت کلا گرفته ... سلام وقت بخیر احتمال زیاد پرنده دچار پنومونی و درگیری تنفسی هست، بنابراین مراجعه کنید تا علاوه بر معاینه، ...
سلام یک جوجه عروس هلندی ۱۲روزه دارم که دچار پا باز شدگی شده طبق توصیه پرنده فروشی پاهاشو به مدت دو روز بستم ... سلام وقت بخیر پا بطور صحیح بسته نشده، لذا جهت پانسمان صحیح به دامپزشکی مراجعه کنید.
سلام وقت بخیر پر و دم تعدادی از مرغ های بنده ریخته است.لطفا راهنمایی فرمایید سلام وقت بخیر، بهار فصل تعویض پر بوده و یک روند روتین می‌باشد. از یک مکمل ویتامین در کنار غذای روزانه استفاده ...
سلام خسته نباشید مرغ عشق من توسط یکی دیگه از پرنده هام نکش کامل کنده شده چیکار کنم ؟ سلام وقت بخیر باید به پرنده جهت تغذیه، سرلاک بدهید، از سوی دیگر جهت مداوا و ترمیم منقار به دامپزشکی مراجعه ...