سلام وقتتون بخیر میخواستم بدونم اگه گربه نخ و سوزن بخوره چه علائمی داره ک متوجه بشیم خورده یا نه؟

سلام وقت بخیر، دچار دل درد، بی اشتهایی، استفراغ، بی قراری میشود. حتی سوزن اگر زخم ایجاد کند ممکن است به دلیل خون ریزی داخلی افت فشار پیدا کند.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقت بخیر ببخشید گربه ای تو محل پیدا کردم گربه بزرگ حمله کرده یا از ارتفاع افتاده نمیدونم بردیم دکتر بخیه ... سلام وقت بخیر احتمالا نیاز به پانسمان مداوم و شستشوی زخم داشته باشد مجددا به دکتر مراجعه بفرمایید
حیوان خانگی باید روزانه چقدر آب بنوشد؟ مقدار آب مورد نیاز حیوان بر اساس اندازه، سن، سطح فعالیت و رژیم غذایی متفاوت است. آب شیرین همیشه باید برای در ...
سلام وقت بخیر. ما یک گربه داریم که میاد تو حیاطمون چند روزه که کم غذا میخوره و انرژی نداره خیلی تند تند نفس ... سلام و وقت بخیر، این علائم ناشی بیماری مزمن هست که باید ابتدا توسط دامپزشک معاینه شود. صدای قلب و ریه بررسی ...
سلام خسته نباشید خواهش میکنم جواب بدید گربه من از صب اسهال شدید آبکی زرد رنگ داره ولی غذا میخوره و غذاشم عوض ... سلام وقت بخیر، به غذاش مکمل پروبیوتیک اضافه کنید و در هر وعده مصرف بشه اگر تا ۳ روز بهتر نشد دامپزشکی مراجعه ...