سلام وقتتون بخیر من یک عروس هلندی دارم بعد یهو لایه بال یه چیزی شبیه به مگس دیدم و هر کاری می کنم در نمیاد چسبیده بهش چیکار کنم ؟

سلام وقت بخیر

پودر پروپوکسور رو و بین پرها اجرا بشود.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام خسته نباشید من یه پرستوی تازه از تخم در اومده پیدا کردم تا اینکه جون پیدا و بره من چه مراقبت های باید انجام ... سلام وقت بخیر، درباره پرستوها، با توجه به اینکه پرنده های مهاجر هستند و همچنین از نظر تغذیه گونه ای هستند ...
سلام و عرض ادب یک فنچ ماده دارم که از همون اول که خریدم پاهاش یه مقدار ناقصه و معلولیت داره و بهم گفتن که مادرزادی ... سلام وقت بخیر با توجه به توضیحات لطفا یک یا چند عکس باکیفیت ارسال کنید و ترجیحا در اولویت حضوری مراجعه ن ...
سلام آقای دکترخوبین یه قناری دارم زیر چشمش خیلی باد کرده آمده بالا حتی زخمش زده بالایی چشمش چرک‌خشک‌ کن دادم ... سلام وقت بخیر قطره آنتی بیوتیک و پماد چشمی مثل سیپلکس و تتراسایکلین استفاده و به دامپزشک حتما مراجعه کن ...
مرغ من سرش به شکل بدی لای میله های قفس گیر کرده بود بعد از اینکه از اون حالت نجاتش دادم سرپا وایمیسته به شکل ... سلام وقت بخیر، بی اشتهایی و تعادل نامناسب پرنده به خاطر آسیب وارده به سر می باشد، بهتر است دامپزشک پرندگان ...