سلام وقتتون بخیر من همسترم ناحیه باسنش(چند میلی متر پایین تر از دمش) ورم کرده یکمم صورتی شده میخواستم ببینم خطرناکه و اینکه باید چیکار کنم؟

سلام وقت بخیر، اگر همستر ماده باشه موضوع مهمی هست و باید از نظر رحم و واژن بررسی بشه

یک امتیاز ثبت کنید
سلام خرگوشم دو سه باره ادرارش نارنجی قرمز هست ولی خون نداره تو ادرارش برا جی میتونه باشه؟ سلام وقت بخیر، رنگ ادرار در این مجودات نارنجی کهربایی هست و طبیعیه.
خرگوش من از چشماش اشک میاد ایا این یک بیماری ؟ایااصلا خرگوشا اشک میریزن یا این غیر طبیعی ب هرکی میگیم باورنمیکنه ... سلام وقت بخیر بستگی‌به نوع ترشح سن و‌شرایط محیطی و تغذیه میتونه موضوع‌مهمی باشه مثل موضوع آلرژی و بلند ...
سلام من یک خرگوش دارم تازه گرفتمش میخواستم بدونم باید کناره هاي چشم خرگوشم را تمیز کنم؟ سلام، خیر نیازی نیست
سلام وقت بخیر. یه دونه خرگوش ۴ماهه دارم که خیلی لاغره چی براش خوبه بخوره؟ پلت پروئین براش گرفتیم اما نمیدونم ... سلام وقت بخیر یونجه شربت کلسیم