سلام وقتتون بخیر من عروس هلندی دارم مدفوعش اسهالی شده خیلی بیحاله وکم تحرک شده لطفاً راهنمایی بفرمایید

سلام وقت بخیر

از داروخانه دامپزشکی انروفلوکساسین یا فلورفنیکل تهیه کنید و طبق راهنمایی اجرا نمایید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام جوجه اردکم از بلندی افتاده و لنگ میزنه نمیذاره اتل بندی کنیم، فک نکنم شکستگی هم داشته باشه، پس خونریزی ... سلام وقت بخیر احتمالا ضرب دیدگی باشد ولی قطعا مراجعه حضوری داشته باشید.
سلام من یه اردک دارم کوچیکه یه سه چار روزه که نمی تونه راه بره و پای چپش باد کرده من باید چیکار کنم دلم براش ... سلام وقت بخیر، احتمالا پا دچار ضرب دیدگی و از سوی دیگر جیره غذایی حاوی مقادیر کافی از مینرال‌ها مثل فسفر و ...
سلام و وقت بخیر من یه مرغ عشق دارم که خیلی بی حاله اوایل که آوردمش خونه کامل رام شده بود حتی رو دستم می‌نشست ... سلام وقت بخیر، وضعیت اشتها و غذای پرنده، همچنین مدفوع به چه صورت می باشد؟ آیا پرنده لاغر هم شده؟
سلام وقت بخیر من یک عروس هلندی تازه گرفتم یک هفتس مدفوعش آبکی و زرد هست گاهیم خمیری زرد . دامپزشک گف قطره انرو ... سلام وقت بخیر پرنده درگیری گوارشی دارد و داروی انروفلوکساسین فعلا گزینه مناسبی می‌باشد.