سلام وقتتون بخیر من دو تا عروس هلندی دارم ( نر و ماده ) عروس ماده ام امروز دیدم قفسه سینش دقیقا وسط فاصله سر تا پا پر هاش قرمز شده و مثل اینکه خون اومده بوده خودش پر هاش رو میخاروند و پر ها رو با دهنش تمیز‌می‌کرد، سر حال هم هست ، فکر می‌کنم به تیزی چوب هاش بریده باشه ، چیکار باید کنم؟ پماد تتراسایکلین ۱ درصد خوبه بزنم بهش؟

یک امتیاز ثبت کنید
سلام ی دونه عروس هلندی که ۲ ماه بود گرفتم که دم داشت اما خراب شدش کنده شد موند بعد از ۴ ماه ۲ تا دونه پر دم درامدش ... سلام وقت بخیر احتمالا پرنده مبتلا به فساد پر و منقار طوطی سانان باشد بهتر است که معاینه شود.
سلام وقتتون بخیر من عروس هلندی دارم مدفوعش اسهالی شده خیلی بیحاله وکم تحرک شده لطفاً راهنمایی بفرمایید سلام وقت بخیر از داروخانه دامپزشکی انروفلوکساسین یا فلورفنیکل تهیه کنید و طبق راهنمایی اجرا نمایید.
سلام وقت بخیر ضمن تشکرازشما مدتیه کبوتری دارم که حدود دوماه پیش یه برجستگی روی مفصل بالش هست به دستور دکتر ... سلام وقت بخیر لطفا از عارضه یا موضوع مورد نظر یک یا چند عکس و فیلم در زوایای مختلف و با کیفیت مناسب ارسال ...
سلام من بلبل خرما دارم چند روز پیش کردنشون تو کیف دوتاشون رفتم جایی بعد وفتی برگشتم تقریبا بعد ۲۰ دقیقه اینا ... سلام وقت بخیر، با توجه به توضیحات شما، قطعا پرنده باید توسط دامپزشک بطور کامل معاینه شود