سلام وقتتون بخیر من به یه گربه خیابونی رسیدگی‌میکنم چند روزیه خیلی میخوابه تا شب میخوابه شب بیدار میشه میره بیرون شکمشم‌ متورمه و اخلاقشم یکم بد شده علتش چی میتونه باشه

سلام وقت بخیر

باید سونوگرافی شکم و آزمایش خون انجام شود

یک امتیاز ثبت کنید
سلام ببخشید گربه من از ساعت چهار صبح استفراغ کرده بعد باز الان داره کف سفید بالا میاره میشه بهم بگین چطوری ... سلام وقت بخیر فعلا ۲۴ ساعت ناشتایی بهش بدید هم آب نخوره و هم غذا فقط مقداری یخ جلوش بذارید سپس مقداری برنج ...
سلام وقت بخیر،من یک گربه نر دارم که چند وقتی هست به مشکل کریستال مثانه دچار شده،البته بعد کلی آزمایش و سونوگرافی ... سلام وقت بخیر متاسفانه این بیماری ژنتیکی هست و‌ مثانه گربه شما به طور ژنتیکی و‌ارثی سنگ ساز هست حتی اگر ...
سلام گربه ماده من ۴ساله وازنوع دی ا س اچ هاست.چندوقت پوست داخل وروی گوشش یک حالت جوشهای چسبیده بهم که اندازه ... سلام وقت بخیر جهت تشخیص دقیق باید از نزدیک ویزیت شود و نمونه گیری صورت بگیرد ولی برای ارسال عکس میتوانید ...
سلام روز بخیر ، گربه من تازه دیروز زایمان کرده و رفته تویه انباری کوچیکی که تو حیاط هست زایمان کرده اونجا پره ... سلام وقت بخیر بهتر هست پیداشون کنین و مطمئن شوید که مادر به بچه ها شیر میدهد و به خوبی از انها مراقبت میکند چون ...