سلام وقتتون بخیر من به عروس هلندی دارم که چند روز پیش طی صدای بلند دچار شک شده بود و خودشو کوبیده بود به قفس بدنش زخم شده بود بخاطر همین بردمش دامپزشکی و بهش پماد داد و من براش میزنم اما حس میکنم که چون به زخمش نوک زده یا خون یا پماد تو یکی از چشماش رفته و یکم قرمز شده امکانش هست راهنمایی کنید باید چیکار کنم ؟ یا چه قطره ای براش تهیه کنم ؟ چون الان پدرم خونه نیست دیگه نمیتونم ببرمش دامپزشکی لطفا راهنماییم کنید

سلام وقت بخیر، برای التهاب و شرایط چشم موقتا از قطره چشمی اشک مصنوعی استفاده کنید، در صورت حدت عارضه، حتما توسط دامپزشک معاینه گردد.

یک امتیاز ثبت کنید
من یک پرنده مریضی دارم پر ریزی دارد واز امروز می‌رود کف قفس وبه نظر و میخوابد به نظرمن کمی چلغوزش مشکوک است ... سلام وقت بخیر، در مواقعی که بیماری به شدید ترین حد می‌رسد، پرنده از روی نشیمن پایین آمده و در کف قفس زمین‌گیر ...
سلام من دوتا جوجه ماشینی داشتم تقریبا یک ماهه. همیشه سرحال و زرنگ بودن . دیروز یکیشون شروع کرد بی حال شدن و ... سلام و وقت بخیر از داروخانه دامپزشکی انروفلوکساسین ۱۰٪ یا فلورفنیکل یا ترکیب نئومایسین‌اُکسی‌تتراسایکلین ...
سلام وقتتون بخیر، اردک پرت شد بعد از یک روز الان میبینم لنگان راه میره، چیکار کنم خوب بشه؟ سلام وقت بخیر احتمالا به دلیل ضرب دیدگی پا، دچار لنگش شده. فعلا قطره مولتی ویتامین و شربت کلسیم بدهید اگر ...
سلام پرندهام دوروز پیش جگر مرغ خوردن الان بیحال هستن و فعالیتشون کم شده و مدفوعشون هم سبز و ابکی هست باید چیکار ... سلام وقت بخیر جگر مرغ برای تغذیه پرنده اصلا مناسب نیست و لذا خطر مسمومیت و ... وجود دارد، هرچه سریع‌تر توسط ...