سلام وقتتون بخیر مرغ مینا پیدا کردم که گربه از پاش گرفتش و پاشو از جا درآورده میخواستم ببینم هزینه درمانش چقدره و آیا پاش درست میشه

سلام وقت بخیر

برای هرگونه اعلام نظر باید پرنده معاینه و ارزیابی شود، در اصل تشخیص بر پایه معاینه و ارزیابی آسیب می‌باشد.

یک امتیاز ثبت کنید
باسلام ببخشید من یه جفت عروس هلندی دارم (نر و ماده)سن نر ۶ماهه و سن ماده۴ماهه هست امروز که به راه رفتن ماده ... سلام وقت بخیر، احتمال ضرب دیدگی در اثر برخورد با اشیاء پیرامون مطرح است، اگر لنگش و عدم وزن گیری ادامه داشت، ...
کبوتر من بزگ شده ولی دانه نمی خوره باید چه کاری انجام بدم سلام وقت بخیر، باید در ابتدا بطور دستی اقدام به تغذیه کردن پرنده کنید تا تدریجا عادت کند.
سلام من یه یک جفت مرغ عشق رنگین کمانی سفارش داده بودم از همون اول فضله اش به مخرج اش می‌چسبیدند و سینه کاردی ... سلام وقت بخیر با توضیحات شما قطعا درگیری گوارشی و عفونت روده مطرح می‌باشد. از داروخانه دامپزشکی داروی انروفلوکساسین ...
سلام یه طوطی ملنگو دارم تقریبا سه ماه و نیم سن داره امشب که اومدم بهش سرلاک بدم کرمک رو قورت چکار کنم این موقع ... سلام وقت بخیر، به فوریت مراجعه به دامپزشکی نمایید تا کرمک از چینه دان خارج گردد.