سلام وقتتون بخیر دیشب یکی از این پرنده های یاکریم گربه ها پراشو کنده بودن پوست کمرش کامل زخم شده بود رو پیدا کردم دامپزشکی قبولش نکرد الان زخمش خشک شده اما یه قسمتی از زخم حالت آب روشه باید چیکار کنم؟

سلام وقت بخیر

بهتر است جراحت بطور روزانه توسط پنبه آغشته به دهانشویه نظافت بشود. پماد تتراسایکلین موضوعی تا حد مطلوبی مفید بوده و برای اقدامات درمانی بهتر و کاملتر به دامپزشکی مراجعه کنید.

4/5 - (1 امتیاز)
طوطی ام بی قراری می‌کنه و خیلی وحشی هست نژادش عروس هلندی می‌خوام دستیش کنم میشه بهم آموزشش رو بگید سلام وقت بخیر برای رام شدن و دستی کردن پرنده بایستی با غذا دادن و تشویقی دادن اعتمادسازی کرد.
سلام یک جوجه عروس هلندی ۱۲روزه دارم که دچار پا باز شدگی شده طبق توصیه پرنده فروشی پاهاشو به مدت دو روز بستم ... سلام وقت بخیر پا بطور صحیح بسته نشده، لذا جهت پانسمان صحیح به دامپزشکی مراجعه کنید.
سلام من دم مرغ عشقم ریخته و یک گردی بزرگ جای دمش در آمده روش زخم شده مثل اینکه پر مانده باشه سلام وقت بخیر، از موضع جراحت چند عکس با کیفیت ارسال نمایید. در این مدت جراحت توسط پنبه تمیز و دهانشویه بدون ...
سلام من یه عروس هلندی دارم تازه خریدم 8 ماهس که امروز وقتی بلند شد جنب و جوش زیادی داشت کمی هم جیغ زد اندازه ... سلام وقت بخیر رفتارهای توصیف شده تا حد زیادی عادی و طبیعی می‌باشند.