سلام وقتتون بخیر خدا قوت حقیقتش یه گربه بیرون از خونه داریم که گاهی میادو بهش آب و غذا میدیم!و این روزا مقداری غذای خشک فیدار بهش دادم که شنبه صبح که از خونه بیرون میرفتم به نظر میرسید حالش بده و با صدای بلند ناله میکرد! ولی در باز بود و رفت! فرداش پیداش نبود و فقط گوشه ی حیاط خونه دیدیم گلاب به روتون بالا آورده! تا امشب که دیدیم اومد پشت در و باز با ناله های بلند صدامون زد! رفتم دیدم اصلا تکون نمیخوره و شدیدا بی حال! فقط به سمت ظرف آبش رفت و یکمی آب خورد و باز هم ما آب جلوش گذاشتیم و فقط آب خورد… امکان مسمومیت وجود داره؟ 🥺 راستش از پس هزینه هاش برنمیام. راهی هست که بتونم تو خونه درمانش کنم و یا قرصی چیزی که هزینه زیادی نداشته باشه؟ 🥺

سلام وقت بخیر

امکان مسمومیت ، مشکلات کبدی و مشکلات کلیوی وجود داره
بایدحتما آزمایش خون انجام بشه
با توجه به فرمایشات شما در منزل نمیشه کاری کرد

4/5 - (1 امتیاز)
سلام وقت بخیر. اگه شربت استئوکر همراه با شیر خشک ترکیب بشه و به بچه گربه داده بشه در جذب کلسیم مشکلی ایجاد ... سلام و وقت بخیر، شربت استئو کربا توجه به وضعیت بدنی باید تجویز بشه لطفا با دامپزشک مشورت بفرمایید
سلام وقت بخیر امروز جایی حومه شهر کارداشتم ازدور دیدم دوتا ادم ازخدابی خبر ی بچه گربه رو از فاصله تقریبا یک ... سلام وقت بخیر، لطفا حتما عکس رادیولوژی گرفته بشه برای اطمینان از عدم شکستگی ها و همچنین سونوگرافی برای بررسی ...
سلام وقت بخیر خسته نباشید من شهرستانم یه گربه دارم فک پایینش تا بالای گردن ورم کرده فکر کردم زنبور یا چیز دیگه‌ای ... سلام وقت بحیر، متاسفانه تا زمانیکه از نزدیک ویزیت نشود، و عکس رادیولوژی گرفته نشود، نمیتوان راهنمایی صحیح ...
سلام من گربم یک سالشه مادرزادی ناراحتی شدید قلبی داره جواب اکو و سونوگرافی هم گرفتم میخواستم ببینم میشه براش ... سلام و وقت بخیر لطفا با جواب اکوکاردیوگرافی به دامپزشک مراجعه فرمایید و قرص قلب مناسب را دریافت بفرمایید حیوان ...