سلام وقتتون بخیر . بنده یک مرغ عشق دارم که ماده است . قبلا دچار خونریزی در برخی از مکان های بدنی می شد که بعدش خوب می شد ولی امروز کلا بی حال بود و دستشویی آبکی می کرد و الان از لونه اش بیرون نمی آید من باید چکار کنم ؟ لطفا راهنمایی ام کنید می خواهم پرنده زنده ام را نجات دهم .اگر دارویی هم احتیاج هست لطفا به من بگید تا تهیه اش کنم؟

سلام وقت بخیر

با توجه به شرایط گزارش شده اوضاع پرنده حساس و بحرانی می‌باشد. برای جبران کمخونی قطره آهن و مولتی ویتامین استفاده کنید ولی قطعا برای درمان کامل به دامپزشکی مراجعه شود.

5/5 - (1 امتیاز)
من عروس هلندیم تخم گذاشته و نمیدونم چرا تخمش باز نمیشه؟ سلام وقت بخیر عوامل مختلفی باعث هَچ نشدن تخم می‌شود به همین دلیل در ابتدا با یک چراغ قوه، تخم را از نظر وجود ...
سلام وقت بخیر، من یه جوجه اردک تقریبا سه چهار هفته ای دارم که امروز وقتی برای بازی توی حیاط گذاشته بودنش متوجه ... سلام وقت بخیر پانسمان اولیه کار مناسبی بوده که انجام دادین، همچنین انجام رادیولوژی توصیه می‌شود. برای درمان ...
سلام وقت بخیر خسته نباشید من دو تا عروس هلندی ماده و نر دارم اینا هیچ کدوم غذا نمیخورن و مدفوع خودشون رو م ... سلام وقت بخیر، مدفوع خواری دلایایل مختلفی دارد که یکی از آنها نشانه کمبود ویتامین می‌باشد، بنابراین یک مولتی ...
سلام من مرغ مينا دارم که 7 ساله هست که چند وقت پیش تشنج گرفت و بعد از مدتی هم دچار عدم تعادل شدید شد به زور راه ... سلام وقت بخیر با توجه به اینکه پرنده شما سابقه تشنج داشته، اصلا کیس مشاوره نیست و برای تشخیص و درمان صحیح ...