سلام وقتتون بخیر ببخشید من یه سگ ماده دارم که امروز با یه سگ نر عقیم شده جفتگیری کرد میخواستم بدونم احتمال داره که حامله بشه

سلام وقت بخیر

اگر عقیم شده باشد خیر

یک امتیاز ثبت کنید
سلام خسته نباشید به سگ خونگی داریم نژاد سگ اشتمیز المان هست سگ ما چندوقتی هست به ریزش شدید مو دچار شده و واکسن ... سلام وقت بخیر واکسن زدن و ضد انگل خوردن به ریزش یا رویش مو ها ارتباط چندانی نداره خارش به همراه ریزش موها ...
سلام من یک ژرمن شولاین ده ماهه دارم که بهش دو ماه هست جوش میزنه جوشها فقط جای خاص نیست کل بدنش هست تعدادش کم ... سلام وقت بخیر، باید از پوست نمونه برداری شود. به دامپزشک مراجعه کنید.
درود خسته نباشید من یه ژرمن سه ساله دارم که یک هفته است خیلی خودش را دندون دندون میکنه و لیس میزنه و زیر شکمش ... سلام وقت بخیر، ممکن است الرژی به نیش کک ، الرژی غذایی ، یا تماسی باشد. باید توسط دکتر دامپزشک معاینه شود و داروی ...
سلام خسته نباشید سگ من ماده است ۱سالو۵ماهشه نزدیک ب ۱ماهوخورده ای هس ک شبا آلت تناسلی خودش لیس میزنه له له ... سلام وقت بخیر، باید معاینه شود و اقدامات لازم مثل ازمایش خون و.. انجام شود تا تشخیص قطعی داده شود.