سلام وقتتون بخیر، گربم زایمان کرده دوتا بچه اورده الان یک روزشونه، لیسشون میزنه همیشه هم کنارشون دراز میکشه اما اصلا ندیدم بهشون شیر بده، بچه هاش یکم بی حال شدن مامانشون دراز میکشه هرکار میکنم بچه ها پستوناشو نمیگیرن هی میخوابن ممنون میشم بگین چیکار کنم نگرانم؟!!

سلام وقت بخیر، به دامپزشک مراجعه کنید شاید بشه کمک کرد بچه ها از شیر مادر استفاده کنن در غیر این صورت شیر خشک مخصوص‌گربه تهیه کنید و طبق دستور دامپزشک استفاده کنید

4/5 - (4 امتیاز)
سلام گربه من دیروز واکسن سه گانه زد امروز بالا آوورد مشکلی ایجاد میکنه بعدش غذا دادم خورد سلام وقت بخیر مشکلی نیست نگران نباشید
سلام خسته نباشید یه بچه گربه پیدا کردم اسهال خونی شده چیکار باید بکنم ؟ مشکلش چیه؟ سلام وقت بخیر، بابد در اسرع وقت به دامپزشک مراجعه کنید.
سلام وقتتون بخیر من گربم سنگ مثانه داشت و عملش کردم الان دوباره به حالا قبلیش برگشته که ادرار خونی داره و توی ... سلام وقت بخیر مورد اول اینکه حتما باید سنگ های قبلی آزمایش بشن که نوعش مشخص بشه مورد دوم الان هم باید سونوگرافی ...
سلام به بچه گربه ام پودرضد کک زدم بعد چند ساعت دیدم گربه ام سرفه میکنه و آب بالا اورد همچنان سرفه میکنه و کمی ... سلام وقت بخیر، براش بخور سرد بذارین به و مرور بهتر میشه