سلام وقتتون بخیر، من گربم دیشب زایمان کرد، تا الان که تقریبا 16 ساعت گذشته نه ادرار کرده نه مدفوع، شکمشم هنوز کمی بزرگه، عادی؟ (رفتارش یکم له له میزد صبح که تاالان خوب شده، غذا و آب هم خوب میخوره)

سلام وقت بخیر

ابتدا باید با عکس رادیولوژی تعداد توله ها مشخص بشن که مطمئن بشیم توله ای جا نمونده باشه
در مورد مدفوع هم شربت لاکتولوز هر ۸ ساعت ۴ سی سی به همراه آب تا زمان مدفوع مصرف بشه
اما ادرار نکردم موضوع جدی هست و اگر تا ۲۴ ادرار نکرد حتما آزمایش خون و سونوگرافی انجام بشه

4/5 - (1 امتیاز)
سلام خسته نباشید گربه ما یک هفتشه و الان صداش گرفته و انگاری بدنش ضعیف شده زیاد تکون نمیخوره فقط یه گوشه وای ... سلام وقت بخیر لطفا جهت ویزیت به دامپزشکی مراجعه بفرمایید احتمال دارد دچار بیماری ویروسی شده باشد و نیاز ...
سلام خسته نباشید چند وقتیه بچه گربم زیر پنجول های پاهاش یه دونه های مشکی رنگی زده و تعداد زیاد حتی با حموم ... سلام وقت بخیر ممکن هست روی پنجه ها هم بزنه اما برای تشخیص دقیق ماهیت باید از نزدیک توسط دامپزشک ویزیت شو ...
گربه ام اشتباه شربت دیفن هیدرامین خورده در حد چند قطره بعدش استفراغ کرد مشکلی پیش‌نمیاد؟ سلام وقت بخیر اگر علائم بیشتری نشان نداده جای نگرانی نیست در غیر اینصورت به دامپزشکی جهت سرم تراپی مراجعه ...
گربه ام نژاد اسکاتیش بیریتیش هستش چند وقتیه تو مدفوعش خون هستش حس میکنم درد شکم هم داره ناله هم میکنه من سمنان ... سلام وقت بخیر برای تشخیص قطعی باید سونوگرافی و آزمایش خون انجام بشه