سلام وقتتون بخیر، اردک پرت شد بعد از یک روز الان میبینم لنگان راه میره، چیکار کنم خوب بشه؟

سلام وقت بخیر

احتمالا به دلیل ضرب دیدگی پا، دچار لنگش شده.
فعلا قطره مولتی ویتامین و شربت کلسیم بدهید اگر خوب نشد توسط دامپزشک معاینه شود.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام ببخشید ۳روز پیش پای پرنده ام شکسته و دکتر پرندگان نبود که ببرم میشه کمکم کنید الان یکم سبز مایل به سیاه ... سلام وقت بخیر پا در اثر شدت عارضه دچار التهاب، کوفتگی و کبودی شده، اگر به دامپزشکی مراجعه نکنید، عفونت موضع ...
سلام من داشتم پرده رو می کشیدم حواسم نبود پرنده روی پرده بو پاش بین چیز فلزی پرده گیر کرد فقط پاشو لیس می زنه ... سلام وقت بخیر، اگر زخم و خونریزی ندارد و روی پا وزن می‌گیرد، یک ضرب دیدگی می‌باشد ولی اگر وزن گیری نداره و ...
سلام جوجه اردکم از بلندی افتاده و لنگ میزنه نمیذاره اتل بندی کنیم، فک نکنم شکستگی هم داشته باشه، پس خونریزی ... سلام وقت بخیر احتمالا ضرب دیدگی باشد ولی قطعا مراجعه حضوری داشته باشید.
سلام ی دونه عروس هلندی که ۲ ماه بود گرفتم که دم داشت اما خراب شدش کنده شد موند بعد از ۴ ماه ۲ تا دونه پر دم درامدش ... سلام وقت بخیر احتمالا پرنده مبتلا به فساد پر و منقار طوطی سانان باشد بهتر است که معاینه شود.