سلام همستر من تازه زایمان کرده بود همه ی بچه هاش توی چند روز کبود شدند و مردند دلیلش چیه ؟

سلام علت های زیادی از جمله نارس بودن یا کمبود های مادر ممکنه وجود داشته باشه

یک امتیاز ثبت کنید
خرگوش من از چشماش اشک میاد ایا این یک بیماری ؟ایااصلا خرگوشا اشک میریزن یا این غیر طبیعی ب هرکی میگیم باورنمیکنه ... سلام وقت بخیر بستگی‌به نوع ترشح سن و‌شرایط محیطی و تغذیه میتونه موضوع‌مهمی باشه مثل موضوع آلرژی و بلند ...
من یک لاک پشت ۶ ساله دارم، یک هفته هست که غذا اصلا نمی خوره چند روز قبل هم استفراغ خونی داشت و اصلا راه نمی رفت ... سلام وقت بخیر بهترین اقدام جراحی هست و در اکثر مواقع به خاطر شرایط محیطی قادر به تخم گذاری نیستند.
باسلام، من بچه خرگوش گرفتم بهش غذا کاهو می دهم اما من ندیدیم تا به حال دستشویی کنه الان یک روز به نظر من دستشویی ... سلام وقت بخیر، غذای خرگوش یونجه هست و‌ دادن اینگونه غذا باعث انسداد در سکوم خرگوش میشه و‌ با توجه به اینکه ...
سلام من دو روزه بچه خرگوش خریدم و متوجه شدم پشت گردنش حالت شوره و یا قارچ و در همون نقطه ریزش مو داره مشخصه ... سلام وقت بخیر، احتمال بیماریهای انگلی یا قارچی پوست وجود دارد. از دلایل ساده و پیش پا افتاده تا عوامل عفونی ...