سلام میشه لطفا راهنمایی ام کنید یه بچه خرگوش دارم گاهی بدنش مثل اینکه بهش برق وصل بشه میلرزه اوایل فکر میکردم سردشه ولی تو گرما هم اینطوری میشه

سلام وقت بخیر

تغییرات دما باعث میشه و خودشون تنظیم میکنن مگر تغییرات دمایی شدید باشه که حتی باعث مرگ میشه

4/5 - (1 امتیاز)
سلام خسته نباشید من یه خرگوش تازه خریدم پاش آسیب دیده و لنگ میزنه موقعه راه رفتن میشه راهنمایی کنین چیکار ... سلام وقت بخیر حتما معاینه بشه و در صورت نیاز رادیولوژی از اون ناحیه جهت بررسی بیشتر انجام بشه
بهتره یه لاک پشت خزری چقدر از اب بیرون باشه هنگام خواب و .. چی سلام وقت بخیر، خودش تعیین میکنه
سلام خرگوشم داره می‌میره فکر کنم. خرگوش من امروز خیلی بی اشتها شد، بعد که دقت کردم دیدم لرزش غیر عادی داره، ... سلام و وقت بخیر، این علائمی که میگید بحرانی هستند و باید به دامپزشک مراجعه کنید.
نوزاد جوجه تیغی که هنوز چشم باز نکرده آیا شیر پاستوریزه میخوره یا برای آن ضرر داره تغذیه آن چیست سلام از شیر بچه گربه استفاده شود