سلام میخواستم بپرسم عروس هلندی من ۴ ماهش است سرما خورده اسهال هم داره امشب لرزش گرفته پف هم میکنه چی بدم بهش که خوب بشه

سلام وقت بخیر، با توجه به گزارشات شما، پرنده به واسطه ابتلا به بیماری، دچار کاهش وزن، لاغری و افت سطح قند خون شده که همه این موارد اورژانس محسوب می‌شود، لذا جهت درمان و نجات پرنده حتما باید پرنده بطور دقیق معاینه و نمونه مدفوع مورد معاینه قرار گیرد.

1/5 - (1 امتیاز)
سلام عروس هلندیم ۴ روز که سوخته بردمش دامپزشکی بهش پماد آلفا داده ولی الان حالش بدترشده اصلا تکون نمیخوره ... سلام وقت بخیر احتمالا به خاطر شدت جراحات ناشی از سوختگی پرنده دچار شوک شده. قطعا مایع درمانی و آنتی بیوتیک ...
پرنده من ۳ ماه پیش شپش زده. توی این سه ماه من مدام. اسپری شپش. قطره شپش. شستن با آب تنباکو. روغن زدن. همه رو انجام ... سلام وقت بخیر، واقعیت این هست که شما خود درمانی انجام داد‌ه‌اید. هر عارضه یا بیماری ابعاد مختلفی دارد که ...
سلام بنده یک عروس هلندی دارم که ۸ ماهش بود که خریداری کردم و از بلندی افتاد و یکی از شاه پراش کنده شد (همراه ... سلام وقت بخیر شاه‌پر آسیب دیده را توسط باند و تجهیزات موجود در جعبه کمک‌های اولیه به مدت چند روز پانسمان ...
با عرض سلام و خسته نباشید عروس های ما ۳ جوجه ۲۰ ، ۲۲ ،۲۴ روزه دارن، دیشب احساس کردیم شکم جوجه کوچکتر ورم کرده ... سلام وقت بخیر، احتمالا دچار تورم روده و مشکلات گوارشی شده. استفاده از یک آنتی بیوتیک موثر بر دستگاه گوارش ...