سلام من ی مرغ عشق بهم هدیه دادن گفتن ماده است و براش ی نر خریدم ولی اصلا آواز نمی‌خوانند مشکل چیست؟

سلام وقت بخیر

شاید از نظر تغذیه جیره به اندازه کافی غنی نیست یا پرنده‌ها به آمادگی بدنی کافی نرسیده‌اند و بسیار علت های دیگر، لذا بهتر است مدتی صبور باشید.

4/5 - (1 امتیاز)
سلام وقتتون بخیر من پرندم چند روزه حالش خوب نبود و بردمش دامپزشکی اون بهش داروی انسان داد رفته رفته حال پرندم ... سلام وقت بخیر سبب‌شناسی و اتیولوژی تشنج بسیار پیچیده بوده و نیاز به معاینات دقیق و استفاده از سایر ابزارهای ...
سلام ببخشید عروس هلندی من هی خودشو میخاره یا میخوره پراشو همه جاشو میخارونه یا میخوره این عادی ؟؟ سلام وقت بخیر این یک نشانه از وجود بیماری‌های مرتبط با پوست و پر پرندگان می‌باشد. پرنده حداقل ۲ نوبت در ...
سلام جوجه اردکم از بلندی افتاده و لنگ میزنه نمیذاره اتل بندی کنیم، فک نکنم شکستگی هم داشته باشه، پس خونریزی ... سلام وقت بخیر احتمالا ضرب دیدگی باشد ولی قطعا مراجعه حضوری داشته باشید.
سلام خواهشش میکنم سریع جوابمو بدید من یه جوجه کبوتر دارم بدون پدر و مادر هست و خودم چند وقتی هست بهش با سرنگ ... سلام وقت بخیر احتمالا در روند تغذیه دستی خطا و اشتباهی بوده که سرلاک وارد مجرای تنفس هم شده است. لذا ازین ...