سلام من ی بچه گربه گرفتم هنوز دندون هاش در نیومده فک کنم کلا ی هفته از تولدش گذشته باشه امروز رو دستم بوده بعد چند دقیقه ک برداشتمش دیدم رو دستم چندتا جای زخم هستش زیاد عمیق نیست ولی میترسم باید چکار کنم ممنون میشم بهم جواب بدین.

سلام وقت بخیر، مشکلی نیست. شستن دست ها با صابون کفایت میکنه

4/5 - (2 امتیاز)
من گریم زیر پای یکی از مهمانانمون رفت و الان فقط میخابه و هیچ کار نمیکنه و از دماغش خون اومد الان باید چیکار ... سلام وقت بخیر، به نزدیکترین دامپزشکی مراجعه کنید و سونوگرافی و رادیولوژی انجام بشه
سلام وقت بخیر ما یه بچه گربه پیدا کردیم چند روز اول خوب غذا می‌خورد اما الان فقط آب میخوره و آب رو می‌ریزه ... سلام وقت بخیر، در صورت ادامه تا ۲۴ ساعت آینده و بی اشتهایی حتما به دامپزشک مراجعه نمایید.
با سلام در حیاط منزل بنده گربه ای زندگی میکند که به تازگی چشم راستش متورم شده و کاملا بسته شده است. برای درمانش ... سلام وقت بخیر، جهت معاینه تخصصی چشم به دامپزشک مراجعه کنید.
گربه dsh ماده دارم که 13 جولای فحل شد و بعد از 9 روز فحلیش تموم شد ولی دو روز پشت هم روزا کامل می‌خوابید و شبا میرفت ... سلام و وقت بخیر بچه فحل هست و باید عقیم بشه گربه ها در فصل فحلی که در بهار و تابستان هست ، همیشه فحل هستند ...