سلام من یک گربه دارم توی راهرو نگه میدارم رفتم خونه اومدم دیدم پاشو بالا میگیره ، میخوره و فقط میومیو می‌کنه خونی هم ندارد میشه لطفاً بگید باید چیکار کنم

سلام وقت بخیر، احتمال اینکه از ارتفاعی افتاده باشد و با تصادفی داشته باشد هست. در نتیجه برای بررسی دقیق اسیب وارده نیاز به گرفتن عکس رادیولوژی هست. احتمال دارد با پانسمان یا گچ گرفتن بهبود پیدا کند و یا اینکه نیاز به جراحی داشته باشد

3.3/5 - (3 امتیاز)
سلام یه بچه گربه پاهاش رو از مین میکشه فکر میکنم‌ضربه به پاهاش خورده آیا راهی برای درمانش هست؟حدود یه هفته‌س ... سلام وقت بخیر ابتلا باید با عکس رادیولوژی نوع اسیب یا شکستگی تشخیص داده شود سپس برای جراحی یا اتل گیری اقدام ...
سلام دکتر خسته نباشد من یه گربه خیابونی کوچیک پیدا کردم پشت بوم ساختمون بود دلمون سوخت اوردیمش خونه الان داره ... سلام وقت بخیر خیر این علائم هاری نمیباشد
سلام من دو ماه هست که به یک گربه بیرون غذا میدم و هر روز میبینمش و راحت می‌زاره بهش دست بزنیم. چند روز پیش رو ... سلام وقت بخیر، باید معاینه شود تا ماهیت آن تشخیص داده شود
گربه من از هر گربه دیگه ای خیلییی می‌ترسه حتی از بچه گربه، چیکار کنم که دیگه نترسه؟ می‌خوام یکم جسور تر ب ... سلام وقت بخیر این رفتار ها شخصیتی و رفتاری هست اگر گربه خانگی هست و با حیوانات دیگری ارتباط ندارد نیازی نیست ...